Бар „Самар“ вече готви и за гостите на „Косовските къщи“

Начало / Новини / Бар “Самар” вече готви и за гостите на “Косовските къщи”

Имаме хубава новина! От ноември механата ни ще отвори с нов екип – вълшебниците от Бар „Самар“! Те ще създават кулинарни шедьоври за групите гости и събитията, които посрещаме в „Косовските къщи“!
Бар „Самар на колела“ е Шампион на българското издание на „European Street Food Awards – 2022“. Той представи успешно страната и града ни в Мюнхен на сцената на „уличната храна“ и отново се завърна с награда. Изявява се запомнящо в среда на международна, професионална конкуренция.
Екипът на иновативния проект се състои от дългогодишни професионалисти в бранша. Маргарита Стойчева е възпитаник на университета на Aix-en-Provence – Франция, със стаж в Съвета на Европа, алтернативния туризъм във Франция и България. Бивш генерален мениджър на „СПА и винен комплекс Старосел“. Управител на Комплекс Аркан и Туристическа фирма Аркан турс.
Венко Горчев е ръководил кулинарни екипи, като главен готвач в ресторанти Виктория, ресторант Тракийска резиденция, част от „СПА и винен комплекс Старосел“, ресторант Пивоварница Каменица, печелил 3-то място в Националната Кулинарна Купа на България – 2018г.
Чавдар Стойчев, пионер в българския алтернативен и еко туризъм. Поставил основите на конния туризъм в страната ни. Изявен фотограф и рекламист в Пловдив.
Заповядайте!