Зала и събития

Начало / Зала и събития

Зала за събития

“Място, което вдъхновява нестандартни идеи и решения” – това споделят наши гости, избрали село Косово за своя фирмен тиймбилдинг. Уединението, тишината, дивата природа и атмосферата тук създават чудесни условия за провеждането на най-различни събития – от сватби до корпоративни мероприятия. С наша помощ може да организирате запомнящо се приключение, семинар или конференция за вашите служители, колеги или партньори. Ние обичаме природата и ще ви предложим много интересни идеи за зелени тиймбилдинг занимания, игри и забавления, които са едновременно приятни, полезни и удовлетворяващи.

Специфика на залата

Залата за събития на “Косовските къщи” е многофункционална и подходяща както за семинари, обучения и тийм билдинг, така и за йога практики, танци и всякакви други събития. Пространството разполага с 60 кв. м площ и до 40 седящи места. Дава възможност за презентации, прожекции, разполага с мобилен интернет и разкошна терасирана градина отвън, която също може да се ползва за по-раздвижени събития и занимания на свеж въздух.

40 места

60 кв. м

WiFi

градина

Организирай твоето събитие с нас

Фирмени партита и корпоративни събития

Искате да сплотите екипа си, да развиете концепция или просто да имате спокоен и продуктивен семинар? Имате възможността да се възползвате от услугите на нашите партньори Адженда или да използвате своя идея за екипа си, както избраха нашите приятели от Денс Стейшън.

Йога и релаксация

Свеж въздух, спокойствие и отпускаща атмосфера. Забравете за стреса и забързаността на ежедневието, с нашите йога вакации в сърцето на Родопите.

Традиционна сватба

Ако и вие сте очаровани от народните традиции и искате да се венчаете по стар български обичай – село Косово е вашето място, където заедно с приятелите ни от агенция “Вричане – българската традиционна сватба” ще ви оженим по всички повели на едновремешния ритуал. Подгответе се да се вречете с вашата сродна душа, точно както са го правили и предците ви, а ние ще се погрижим за автентичните носии, сватбеното знаме и обредите от времето на вашите прабаби.

Тиймбилдинг сред природата и Приключенски игри

Впуснете се в пълноценно преживяване сред дивата природа с приключенските игри, организирани от приятелите ни от Otherland – стрелба с лък, ориентиране, оцеляване, въжени забавления, ролеви игри и много други.

За резервации или информация: