Гаватовската къща

Начало / Къщите / Гаватовската къща

За къщата

Заради стръмния косовски релеф тя е изградена на няколко нива, с няколко отделни входа. Намира се на 60 м от паркинга и за да стигнете до нея, трябва да се изкачите по калдъръмена пътека. За багажа има изграден лифт, който ще ви го достави директно до горе.

Виж нашите стаи

На най-долното ниво на Гаватовската къща има самостоятелна механа за гостите с камина, кухненски бокс и санитарен възел. На другите нива са разположени 2 апартамента, тип студио, с кухненски боксове и кътове за хранене, 5 двойни стаи и една стая, тип суит – всички със самостоятелни санитарни възли. Някогашната плевня е преустроена в просторен трети апартамент.

Първият вход, в който са разположени 5 стаи, 1 апартамент и механата е много удобен за компании от 10-15 човека, които предпочитат да са сами и да имат възможност да проявят кулинарните си способности. Барбекюто на двора пред механата улеснява това.

Просторните апартаменти, състоящи се от спалня и всекидневна с разтегателен диван, кът за хранене и малък кухненски бокс, оборудван с хладилник, микровълнова печка, бързоварна кана, дават прекрасна възможност за по-дълготрайна семейна почивка.
В Галерията можете да разгледате стаите и да се уверите в тяхната автентичност и уникалност.

Какво получавате

3 апартамента

5 двойни стаи

1 стая тип суит

Самостоятелен санитарен възел

Самостоятеленa механа с камина

Външно барбекю

Сателитна телевизия

За резервации или информация: