Косовско раздвижване с приятелите от Plus One

Начало / Новини / Косовско раздвижване с приятелите от Plus One

Тина, Кирил и Светла са приятели, които отдавна търсят своя начин да се движат активно. След като разбират – всеки по свой си начин – че съществуващите организирани спортове и тренировки не са тяхното нещо, те постепенно стигат до идеята за Plus One – споделеното, забавно и разчупено движение с приятели, които взаимно се подкрепят в  изграждането на активен начин на живот. Тази нестандартна и интересна инициатива намери своето точно място за първия си активен лагер в „Косовските къщи“ през месец март.


IMG_9543 copy

Тримата приятели започват с импровизирани тренировки с подръчни средства в софийски паркове и градинки. Насърчaват се един друг и заедно имат стимул да продължат и да не пропускат активна среща. Слeд първите няколко месеца, сега опитват с тренировки за функционална сила, кондиция, калистеника, йога, каране на велосипеди, сноуборд, сърф, каяци, тичане и други. Променят храненето си и целия начин на живот и споделят, че той вече е някак по-хубав.


Днес те се опитват да увлекат и нови хора в своето активно предизвикателство. Защото, да се движиш с приятели или да правиш нови такива по пътя мотивира хората. Да си отворен към света и да опитваш нови неща помага на хората да се учат, израстват и прогресират. Движението е здраве, щастие, приятелство, живот.

 

Така стигат и до идеята за първия си лагер в с. Косово, където забавлението се състоеше от различни тренировки, йога практики, кулинарни работилници и много разговори и обмяна на опит между участниците и гост треньорите.

 

Всички актуални събития, организирани от Plus One, можете да следите във Фейсбук страницата им.

Снимки: Plus One