Здравословната ваканция на Галя и Диана

Начало / Новини / Здравословната ваканция на Галя и Диана

През юли на гости ни бяха Галя и Диана от Изкуството на истинската храна, които избраха село Косово за провеждане на своята „Здравословна ваканция“. Събитието вече девет години събира най-различни хора, вдъхновени от идеята за здравословен начин на живот. По време на ваканцията участниците се събуждаха с тренировки за здраве, храниха се със сезонна родопска храна, насладиха се на преходи сред вълшебните околности на селото, а следобедите посветиха на занимания с изкуство – работа с вълна и глина, изработване на пластики от сапун, рисунки „черга“.


 

Групата е малка и задружна и всяка година включва хора, които са споделяли „Здравословна ваканция“ и преди, но и нови любопитни за грижата за себе си приятели.

 

 

 

Ваканциите обикновено двете дами планират на красиви места, където участниците да се насладят на гледки и контакт с природните елементи. Тази година изборът им спря на село Косово.

 

Диана е фотограф. Ведическата кухня е нейна страст, а красивото поднасяне е неин начин на живот. Тя вярва, че истинската храна, е храна за всички сетива.

Галя е консултант по здравословно хранене и фитнес експерт. Тя учи как да разбираме тялото си и как правилно да се движим, за да се чувстваме и изглеждаме добре. В своите уроци по готвене тя разказва как с традиционни продукти и подправки, да постигнем оптимално тегло. Галя вярва, че истинската храна е вкусна и прави хората щастливи.

 

В „Здравословна ваканция“ децата винаги са добре дошли със своите родители.