Моят летен офис 2019

Начало / Новини / Моят летен офис 2019

По време на летния сезон офисната работа в големия град се превръща в истинско предизвикателство, както за служителите, така и за техните работодатели. Горещо е, слънцето грее, небето е синьо, а в социалните мрежи валят снимки от не по-малко сини морета, острови, планински върхове и екзотични дестинации. Мотивацията и производителността спадат обратнопропорционално на нарастващите температурни градуси навън и на броя колеги, излезли в отпуск.

Ако и за Вас заседяването в офиса през топлия сезон е предизвикателство, включете се в конкурса на „Косовските къщи“ „Моят летен офис 2019″и ни разкажете как Вие си представяте, че трябва да изглежда работата през лятото? Кое е идеалното място за вашия офис? Как изглежда и какво има наоколо? Какво правите, как използвате работното време? Какво правите извън работното време?

Условия за участие

1. Изпратете своя разказ (до 500 думи) за мечтаното лятно работно място но rodopi@selokosovo.com до 31 август 2019 г.
2. Посочете:

  • – две имена
  • – възраст
  • – населено място
  • – телефон
  • – електронна поща
  • – адрес за кореспонденция

3. В конкурса могат да участват всички лица от страната и чужбина.
4. Всеки може да изпрати до 3 разказа за участие в конкурса.
5. Участниците в конкурса предоставят само свои авторски произведения или произведения, за ползването на които имат изрично разрешение от авторите им. Участниците носят пълната отговорност при нарушаване на авторските права на ползваните от тях произведения.
6. Разказите, изпратени за конкурса, ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата „Косовските къщи“, заедно с двете имена и населеното място на участниците. „Косовските къщи“ може да не публикува неподходящи за целите на конкурса произведения.
7. Комплекс „Косовските къщи“ си запазва правото да използва участващите произведения в печатни и електронни публикации, свързани с конкурса.

Срокове

Произведения за конкурса „Моят летен офис 2019“ могат да бъдат изпращани между 22 юли и 31 август 2019 г. Победителите в конкурса ще бъдат обявени на 9 септември 2019 г.

Награди

  1. Победителят в конкурса ще получи ваучер за уикенд за двама (две нощувки със закуски) и вечеря в комплекс „Косовските къщи“.
  2. Класиралият се на второ място ще получи ваучер за 1 нощувка за двама (плюс закуска).
  3. Произведението, определено за третото място ще донесе на своя автор вечеря или обяд в ресторанта на комплекс „Косовските къщи“.

Наградните ваучери са със срок на валидност 1 година и важат само при предварително направена резервация и заявка за използването им. Ваучерите не могат да бъдат преотстъпвани на други лица.

Избор на победители

Екипът на „Косовските къщи“ ще разгледа всички произведения, изпратени за участие в конкурса и ще определи най-добрите от тях, които представят най-добре идеята на конкурса, творчество, удовлетворение и добра идея.

Екипът на „Косовските къщи“ пожелава успех на всички участници!

Допълнително предложение

Доведете своята фирма в „Косовските къщи“, организирайте изнесен офис при нас до 30 ноември 2019 г. и ще Ви осигурим 50% отстъпка за ползване на нашата зала и безплатни кафе паузи за времето на мероприятието.

Лицето, привлякло своята фирма ще получи награден ваучер за нощувка за двама в комплекс „Косовските къщи“. Наградата ще бъде предоставена след провеждане на изнесения офис в посочения по-горе срок и потвърждение от работодателя, че лицето работи във фирмата. Наградният ваучер е със срок на валидност 1 година и важи само при предварително направена резервация и заявка за използването му. Ваучерът не може да бъде преотстъпван на други лица. За провеждането на един изнесен офис от една фирма се предоставя един награден ваучер за привлякло я лице.

Допълнителното предложение не е обвързано с участие в основната част на конкурса „Моят летен офис 2019“.