Нова зала за събития отвори врати в с. Косово

Начало / Новини / Нова зала за събития отвори врати в с. Косово

Нова зала за събития отвори врати в с. Косово и е готова да посрещне първите си гости през месец май. Залата е многофункционална и е подходяща както за семинари, обучения и тийм билдинг, така и за йога практики, танци и всякакви други събития. Пространството разполага с 60 кв. м площ и до 40 седящи места. Дава възможност за презентации, прожекции, разполага с мобилен интернет и разкошна терасирана градина отвън, която също може да се ползва за по-раздвижени събития и занимания на свеж въздух.
Място, което вдъхновява нестандартни идеи и решения” – това споделят наши гости, избрали село Косово за своя фирмен тиймбилдинг.
Уединението, тишината, дивата природа и атмосферата тук създават чудесни условия за провеждането на корпоративни мероприятия. С наша помощ може да организирате запомнящо се събитие за вашите служители, колеги или партньори. Ние обичаме природата и ще ви предложим много интересни идеи за зелени тиймбилдинг занимания, игри и забавления, които са едновременно приятни, полезни и удовлетворяващи.

 

    

Фирмени Партита и Корпоративни събития:

Искате да сплотите екипа си, да развиете концепция или просто да имат спокоен и продуктивен семинар? Имате възможността да се възползвате от услугите на нашите партньори Адженда: или да използвате своя идея за екипа си, както избраха нашите приятели от Денс Стейшън.

 

Йога и релаксация:

Свеж въздух, спокойствие и отпускаща атмосфера. Забравете за стреса и забързаността на ежедневието.

 

Изпратете своето запитване сега или се свържете с нас за персонифицирана оферта.